Repülés, repülőgépek

jetplanes

jetplanes

H-145M bemutató

2018. július 28. - stonefort2

Légierőnk új típusát 2018 július 27-én tekinthette meg a hazai sajtó egy része. A hajmáskéri lőtéren éleslövészettel egybekötött bemutató nagyon szemléletesnek bizonyult, legalábbis azok szerint, akik részt vehettek rajta. Az Airbus Helicopters cég profizmusa vitán felüli. A tőlük megrendelt helikopterek képességeit sincs okunk megkérdőjelezni. De az, hogy a hazai média viszonyaival amatőr módon nincsenek tisztában, az nagyon valószínű. Mi mással lehetne magyarázni, hogy amíg különféle bloggerek meghívást kaptak, addig a hazai szaksajtó legnagyobb példányszámú orgánuma az Aranysas magazin  nem  tudott az eseményről, amiről így nem is tudott tudósítani. A sajtóban van egy módszer. Ha egy fontos esemény kapcsán nem méltatnak a meghívásra, akkor arról nem tudósítunk. Mivel fontos dologról van szó kivételt teszünk, de máshol készült illusztrációval.5_resize_16.jpg

Az eset pikantériája,. hogy ugyanezen a napon, azaz 2018. július 27-én jelent meg az a lapszámunk, amely négy oldalas cikket szentelt az Airbus Helicopters H-145M típusnak. Mindezek okán az írást az internet nyilávnossága számára NEM KÖZÖLJÜK!

A bejegyzés trackback címe:

https://jetplanes.blog.hu/api/trackback/id/tr2614146343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása